SkadeEliten er en gruppe av skade og lakkbedrifter...

som går et stort steg videre for å være best i faget sitt. 

Kort sagt, når du leter etter den beste oppretting eller lakkerings verksted gir SkadeEliten deg de beste i ditt område. 

 

NewLogo17PPTColor2comp

 

1- Et utvalg av de beste: Alle SkadeElite medlemmer er bedrifter som har bevist sin kunnskap og erfaring gjennom årene, men de vil også være klar for morgendagens reparasjoner.

2- Påvist kunnskap og ekspertise: De som er med har allerede bevisst at de kjenner sin profesjon. Selskapet er i stand til å gi deg en høy stabil kvalitet. Med en tilsvarende høy visuell kvalitet finish. Godt for din bil og godt for deg.

3-Den internasjonale dimensjonen: Du har også funnet at bilen innenfor Europas grenser enten helt eller nesten helt er det samme. Det betyr samtidig at den kunnskap og erfaring av hele kontinentet, kan brukes for å reparere skaden bedre. SkadeEliten bruker derfor et nettverk som strekker seg over hele det europeiske kontinentet og fortsatt utover. Med ett mål: For å kunne levere best mulig kvalitet ved gjenoppretting av en skade.

4- Kompetanse og fast  videreutdanning: Den beste kokken kan få problemer når han har å arbeide med helt nye og ukjente ingredienser. Det samme gjelder for verksteder når de har å jobbe med helt nye materialer, verktøy og teknikker. Det grunnleggende bør være på plass slik at den kan bli oppdatert med mest avanserte reparasjonsmetoder. Ikke en gang på skolen og ferdig, men å etterutdanne seg stadig er et must. Derfor fortjener de et kvalitets troféet SkadeEliten.

5- Fokus på sikkerhet: Kompetanse og videreutdanning er blitt en absolutt nødvendighet for å ivareta din sikkerhet. Vi kan garantere at sikkerheten blir tatt svært alvorlig her. Reparasjons retningslinjer foreskrevet av bilprodusenten vil bli konsultert og fulgt nøye. Hver ny metode eller teknikk blir lært på best mulig måte, om nødvendig, i utlandet. Fordi det er ingen kompromisser tillatt når det gjelder sikkerheten for deg og dine.

6- Der kunden er kongen: Gode råd og smarte løsninger kan man ikke gi når man går på tærne for å få jobben gjort. Derfor byr skadeEliten selskaper som kan gå utover å levere topp kvalitet, da kan dem gjøre mer for deg. De kan gå ett skritt videre og tilby deg den oppmerksomhet og servicen du trenger.

7- Hvorfor velge SkadeEliten?  Nesten alt i livet har en pris, akkurat som en skade reparasjon. Hvorfor skulle ikke du velge den beste valuta for pengene? SkadeEliten kan garantere det, ikke bare for forsikringsarbeid men også i andre tilfeller kan du få mest mulig for pengene.