Som SkadeEliten medlem får du tilgang til spesialisert verktøy

Her får du en stort utvalg av spesialisert verktøy og systemer med en fast rabatt som kan generere en flerhet av medlemsavgiften din.

Hvorav de fleste er kun tilgjengelig her gjennom eksklusive import. I tillegg kommer egen SkadeEliten kampanjetilbud og gir vi mulighet til å gruppere kjøp for de som er interessert. Vi er skade og lakk teknikker selv og hvet hva vi snakker om, du finner ingen selger her.

Intensjonen er at du kan skaffe omtrent alt hva et skadebedrift trenger. Det meste saker her til lavere priser mens lakkprodukten er ekskludert. 

Husk at SkadeEliten er fundamentalt IMOT obligatorisk innkjøp av en eneste leverandør? Hvorfor skulle du ikke kunne skaffe det du trenger hvis din leverandør ikke kan levere det? Derfor er alt dette 100% valgfrit og uten forpliktelser.

 

Varmluft500

 

Et par av våre produkter er vist her det er bare en liten brøkdel av eksklusive produkter og verktøy tilbudet er mange ganger større. Alt av slipe materialer til avanserte lakksprøyter med varmluftsystemer og høyt spesialiserte verktøy for nagling, sveising, og bulkløfteteknikk og lakkfri bulkoppretting. 

Men enda viktigere, bakgrunninformasjon og praktisk bistand som er nødvendig for å bruke dem optimalt. SkadeEliten er din direkte link til produsenten og dermed med alle tilgjengelige kunnskap og informasjon de kan tilby. Sammen med våre høyt spesialisert trening, er dette en svært eksepsjonell eiendel. I tillegg kjenner vi instruktører vanligvis personlig hva som kan vise seg å være en annen fordel ikke å bli undervurdert .

Derfor er det viktig med et stort nettverk, ingen vet alt som trengs det finnes SPESIALISTER med spesialisert kunnskap.

Butikken finner du her Nettbutikk

Kontakt oss dersom du trenger hjelp til å finne det du trenger og for mer informasjon...