Et spesialisert kvalitetsmerke i skade og lakk

Alle skadebedrifter i Norge forteller hele verden at de er beste, det er dessverre ikke er så enkelt. Hvis dem noen gang har vært det, er vanligvis en lang tid siden, og de fleste ble aldri oppdatert.

Det er stort behov for en spesialisert kvalitetsmerke som er koblet til faste kriterier.

Det stilles høye krav til skadereparasjon og lakkeringsverksteder i dag. Det finnes en god del selskaper som har gjort er betydelig innsats og har gjort de nødvendige investeringer for å være blant de beste. Nå kan de endelig få kvalitetsmerket som de har krav på. Dermed viser de hvem de er og hva kundene kan forvente fra selskapet før, under og etter en skade reparasjon.

DSC 0128 448px

SkadeEliten bruker internasjonalt aksepterte minimumsstandarder for tillegs opplæring, utstyr og bruk av bilfabrikantens teknisk dokumentasjon. Som loven har krevet for en rekke år, men noen synes fortsatt at det unødvendig. Fra nå av er det klarhet, de som har kjempet for å være blant de beste vil endelig få den anerkjennelsen de fortjener.

podiumtrophies

 

Vår kvalitetsbevis - sertifikat er logoen inngravert i krystallglass med flerfarget LED-belysning. For maksimal flexibilitet kan du selv velge fargen og intensiteiten av lyset for kvalitets symbolet, for å passe perfekt i resepsjonen. 

Her kan du få en idé om hvordan det ser ut i praksis Kvalitetsmerket

Skadebransjens kvalitetsmerke: SkadeEliten.

 

NewLogo17PPTColor2