Image

PRO kursing

I flere land har opplæring blitt institusjonalisert gjennom årene.

Det vil si mer eller mindre systematisk «automatisert» gjennom bruk av ulike insentiver. For dette formålet ble det satt opp økonomiske systemer, hvor budsjettering automatisk mates av sektoren selv.

Det er ganske enkelt når det kommer til minimale bidrag, men mange småbiter utgjør et veldig betydelig budsjett. Alt dette gjøres i samarbeid med støtte fra den aktuelle regjeringen. Disse budsjettene gjør det enkelt å tiltrekke seg kvalifiserte instruktører samtidig som det tillater langsiktig planlegging. Også sette opp passende infrastruktur inkludert passende workshops, teorirom. I tillegg blir det veldig enkelt å utstyre egnede rom med utstyr og verktøy av topp kvalitet.

Det er nettopp grunnen til at vi samarbeider med internasjonalt anerkjente opplæringsinstitutter.

Flere muligheter

Ingen forkunnskap

De fleste kurser på første nivå er tilgjengelige for alle teknikere eller verkstedarbeidere som jobber i bilskade- eller lakkvirksomheten, i en relevant arbeidssituasjon. Vi tar utgangspunkt i grunnlaget for opplæringen. Dette gjelder også mer generell opplæring som kundehåndtering, konflikthåndtering osv . I dette tilfellet er det ingen tilleggskrav til deltakerne i opplæringen. Med andre ord: tilgjengelig for alle som jobber i bilskadebransjen.

 
Ingen forkunnskaper er nødvendig.
 
Er tilgjengelig for alle som arbeider i skadebransjen.
 
hvis du trenger å ta med ekstra utstyr eller hjelpemidler, vil du bli varslet på forhånd.
Med forkunnskaper

Dette er kursene som bygger på kunnskapen som ble tilegnet under et tidligere kurs, eller ment for mer avanserte deltakere. Dette gjelder hovedsakelig et andre eller tredje nivå. For eksempel vil en deltaker som ikke er i stand til å sette opp og bruke en MIG / MAG -sveisemaskin, ikke kunne følge og mestre det som trengs i et MIG -loddekurs. I dette eksemplet er det bare effektivt for alle, for det involverte selskapet, deltakeren, men også treningssenteret. At den rette mannen havner på rett sted. Vi har altfor ofte sett at noen som utfører sveisingen daglige bare i svært unntaksvise tilfeller har den nødvendige grunnleggende kunnskapen for å håndtere apparatet for eks. Halvautomat- eller punktsveise apparat riktig.


 
Det er viktig å få riktig mann i riktig trening.
 
Dette er viktig for det involverte selskapet, deltakeren og opplæringsleverandøren.
 
Dette er en avgjørende kvalitetsfaktor under treningen og i det lange løp.
Tilpasset behovet

Skreddersydde eller tilpassede versjoner av eksisterende kurs. Dette er måten bilmerker organiserer treningen på, en eksisterende opplæring er tilpasset behovene og/eller forskriftene til det aktuelle bilmerket. Men helt nye opplæringskurs er også mulig, noe helt nytt kan utvikles basert på et fast manus. Sistnevnte er vanligvis et lengre prosjekt over flere år for for eksempel å bringe alle medlemmene i det aktuelle nettverket til et nytt nivå.

Vi kan tilby tilpasset teknisk opplæring fra minst 6 deltakere. Ulike deltakerantall gjelder for ikke-tekniske kurs. I dette tilfellet kan opplæring tilpasses behovene til et selskap eller en gruppe selskaper. Men det er også mulig å skape et "trajekt" påfølgende kurs spredt over tid.

Takk til våre forbindelser med opplæringsorganer i Belgia, Nederland, Frankrike, Stor brittania og Tyskland, og samtidig oversettelse til norsk. Mulighetene er svært omfattende. Men husk at en viss ventetid vil gjelde. I de fleste tilfeller er trening planlagt på forhånd i 6 måneder eller per år.

Når det gjelder mindre grupper av deltakere, er det ofte mulig å sette dem inn i en allerede planlagt treningsøkt, eller ta over en avlyst treningsøkt, alt med samtidig tolkning. Da kan det organiseres betraktelig raskere.

Et gyldent råd: Ikke vent for lenge, men planlegg og organiser i god tid. Vi kan hjelpe med å ta vare på tiden, budsjettet, planlegging og organisering.


 
Det finnes mange muligheter for teknisk og ikke-teknisk trening.
 
Tilpasset teknisk opplæring er mulig fra 6-8 deltakere.
 
Budsjettering og planlegging i god tid er en nødvendighet.

Det finnes ulike muligheter

Dette gjelder såkalte «myke ferdigheter / Soft skills» som databruk, Microsoft office-applikasjoner men også bedriftsledelse og andre.

For eksempel er det muligheter for en resepsjonist til å håndtere kunder på riktig måte, opplæringskursene for kunde motakkere / resepsjonister.

Det finnes for eksempel opplæring som lærer resepsjonisten å anbefale og forklare tilleggstjenester som SMART reparasjoner og andre.

I tillegg er det andre lignende alternativer i forskjellige land.

Fortell oss hva dine behov er, så ser vi etter den rette opplæringen for din situasjon i din bedrift.

Kvalitetsnivået på kursene

Internasjonalt sertifisert nivå

Dette er nasjonalt organiserte, spesialiserte opplæringsinstitusjoner med sertifiserte heltidsansatte, profesjonelle instruktører. Mennesker med omfattende til svært omfattende praktisk erfaring, som har fått tilleggsopplæring i pedagogikk og som jobber med fagfolk daglig. De jobber i meget godt utstyrte sentre med de nyeste verktøyene av høy kvalitet.


  •     Sertifisert av National Automobile Association.
  •     Etter internasjonalt anerkjent standard i Europa.
  •     Utstyrt med all nødvendig infrastruktur og sanitæranlegg.
  •     Med passende spiserom, måltider og drikke inkludert.
  •     Også ved hjelp av nødvendige biler, bilkarosserier og bildeler med alle nødvendige logistiske ressurser.
Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvs" position.