worldmap-dark.png
quadrilingual

QUADRILINGUAL

 
 

Med dagens oversettelsesalternativer via apper og programvare, virker dette ikke lenger så viktig.

Men språkkunnskaper er ekstremt viktige når du tar internasjonale kontakter og når du organiserer demoer, kursing eller bare en bilfabrikk eller til og med et museum. Å hilse på noen eller bestille en drink på et fremmed språk er ikke så vanskelig.

Men den TEKNISKE oversettelsen er noe helt annet, riktig oversettelse er mye viktigere her! Feil oversettelse av for eksempel et sveisesystem kan vise seg å være livsviktig.


 
Kommunikasjon er bedre når partene snakker samme språk.
 
Språket åpner flere dører for ytterligere muligheter.
 
Praktisk erfaring forteller oss at misforståelser kan forårsake svært alvorlige problemer. Kan skape langvarige og muligens svært problematiske konsekvenser, noen gang med viktige økonomiske virkninger.
VÆRE HJEMME I FORSKJELLIGE LAND ER ALLTID EN FORDEL
Image

Forskjellige språk gir flere muligheter på forskjellige områder

Image

Nettverk

Siden 1980-tallet har vi hatt muligheten til å jobbe 18 forskjellige steder og bruke omtrent alle de store billakkmerkene. Samtidig har vi jevnlig kunnet videreutdanne oss slik at vi senere kan jobbe som lakkeringstekniker og lakkinstruktør for et større Tysk lakkmerke.

Jobbet deretter som nasjonal representant for hele bilsektoren med spesialisering på avanserte bilskader og lakksystemer.

Som ansvarlig Account Manager for bilimportørene men også de merkeuavhengige skade- og lakkfirmaene, med ansvar for økonomisk, teknisk innhold og infrastruktur, utstyr og organisering av de spesialiserte opplæringsinstitusjonene.

Men også stillingen som spesialistskade og lakk og internasjonal kontaktperson for hele sektoren. Alt dette, sammen med et mangfold av foredrag, har gitt oss et stort nettverk av spesialister, produsenter og verktøyprodusenter i forskjellige land.

Flerspråkligheten gir oss også tilgang til informasjon fra 4 forskjellige språk og en gruppe spesialister innen omtrent alle relaterte emner.

SKADE & LAKK

Reparasjon av bilskader har fått mange nye fasetter og tekniske systemer og dermed flere muligheter. -p>Mange av disse systemene eksisterte rett og slett ikke for 10, 20 eller 30 år siden. Det er derfor viktig å følge opp disse sakene og hele tiden se etter flere og nyere muligheter.

vi er godt klar over at de fleste bedriftsledere og ledere ikke har tiden og/eller alle muligheter til å holde seg oppdatert. Det er nettopp derfor det er nødvendig å ha tilgang til denne informasjonen og å kunne finne spesialistene når det er nødvendig.

Vi kan gjøre det for deg på fire forskjellige språk, det som ikke er tilgjengelig på engelsk finner du på fransk osv...

Vi kan gjøre det for deg på fire forskjellige språk, det som ikke er tilgjengelig på engelsk finner du på fransk osv...

Dermed kan du få tilgang til en stor gruppe spesialister fra nesten alle europeiske land og også langt utover.

Image
Image

KURSING

Etter å ha vært Account Manager for bilimportørene men også de merkeuavhengige skade- og lakkfirmaene, med ansvar for økonomien, teknisk innhold og infrastruktur, utstyr og organisering av de spesialiserte opplæringsinstitusjonene.

Og takket være det mangeårige ansvaret for opplæringen innen bilskader og lakkering nasjonalt; kjenner vi denne sektoren tvers igjennom. Det har gjort det mulig for oss å etablere kontakter med kolleger i de fleste Europeiske land.

Dette har gitt oss et godt oversikt over tilgjengelige opplæringskurs i de forskjellige landene. Dermed kan vi i dag tilby en unik pakke med kurs, men også finne muligheter for en løsning tilpasset kundens behov.

Det som ennå ikke eksisterer kan skapes, med et omfattende internasjonalt nettverk av muligheter.

Ta gjerne kontakt i god tid for ytterligere informasjon innen opplæring og kurs...

Publish modules to the "offcanvs" position.